• تاریخ انتشار : 1400/07/29 - 22:40
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 569
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری پنجمین پنل مجازی مدیریت موکورمایکوزیس در راستای توانمندسازی کادر درمان بیماران مبتلابه این بیماری در سراسر کشور

پنجمین پنل مجازی مدیریت موکورمایکوزیس با همکاری مشترک معاونت درمان و مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و بیش از 900 شرکت کننده از سراسر کشور برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، پنجمین پنل مجازی مدیریت موکورمایکوزیس با همکاری مشترک معاونت درمان و مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در راستای توانمندسازی کادر درمان بیماران مبتلابه این بیماری در سراسر کشور با حضور دکتر سید علی دهقان رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و متخصص بیماری‌های عفونی گرداننده پنل، دکتر آذین طبری متخصص گوش و حلق و بینی، دکتر فرزاد پاکدل متخصص چشم‌پزشکی؛ دکتر نسیم خواجوی راد متخصص داخلی؛ دکتر محمدرضا صالحی متخصص بیماری‌های عفونی، دکتر حسین خلیلی متخصص داروسازی بالینی و دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی پنج‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰ در بستر شبکه اجتماعی تخصصی Tritapp با بیش از 900 شرکت‌کننده از سراسر کشور برگزار شد.

در آغاز برنامه دکتر دهقان گفت: پنجمین پنل مدیریت موکورمایکوزیس را با تلاش همکاران در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و حمایت معاونت درمان دانشگاه برگزاری می‌کنیم. خوشبختانه با تلاش‌ها و حمایت‌های صورت گرفته ازنظر این بیماری در وضعیت بهتری نسبت به گذشته هستیم و تا حدی بیماری کنترل‌شده است؛ اما برای ادامه  کنترل این بیماری نیاز به اقدامات میان‌رشته‌ای و همکاری متخصصان رشته‌های مختلف داریم.

وی افزود: درمان بیماران مبتلابه موکورمایکوزیس نیاز به ویزیت دقیق روزانه و کار تیمی با متخصصان ماهر دارد. ما با یک بیماری معمولی مواجه نیستیم. اگر از این بیماران به‌درستی مراقبت شود، می‌توانیم بیماران را درمان کنیم. تشخیص به‌موقع، درمان صحیح و سریع بیماران در مراحل اولیه، پی گیری دقیق آنان پس از ترخیص و نیز کنترل بیماری زمینه‌ای از اهمیت بسیاری برخوردار است.

در ادامه دکتر صالحی به معرفی یک بیمار، تاریخچه بیماری، روند تشخیصی، اقدامات درمانی و دارو درمانی‌های صورت گرفته پرداخت. دکتر پاکدل، دکتر خواجوی راد، دکتر طبری، دکتر خلیلی و دکتر دهقان به بیان توضیحاتی پیرامون هرکدام از اقدامات تشخیصی و درمانی در حیطه‌های مربوطه پرداختند.

 سپس دکتر خلیلی در خصوص دارودرمانی در موکورمایکوزیس، عوارض داروها، اثرگذاری داروها و تداخلات دارویی به‌ویژه در بیماران پیوندی مبتلابه موکورمایکوزیس نکاتی را بیان کرد.

در ادامه، دکتر طبری ضمن تشکر از ریاست و معاونت درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به‌منظور فراهم آوردن شرایط همکاری گروه‌های مختلف در درمان بیماران مبتلابه موکورمایکوزیس گفت: در این طغیان با تعداد جراحی‌های زیادی مواجه بودیم. در مرداد تا شهریور جراحی زودرس کمک‌کننده بود و تعداد زیاد بیماران و تأمین دارو از چالش‌های اصلی محسوب می‌شد. در حال حاضر تظاهرات بیماری تغییر کرده است و بیماران کمتر با مشکلات چشمی مراجعه می‌کنند، لازم است دانش خود را به‌روز کنیم و اهمیت برگزاری پنل های این‌چنینی چندین برابر می‌شود تا همکاران در سراسر کشور با جدیدترین موضوعات آشنا شوند.
دکتر طبری همچنین به معرفی یک بیمار مبتلابه موکورمایکووزیس، تاریخچه بیماری و اقدامات تشخیصی و درمانی مربوطه پرداخت.

دکتر اورندی گفت: درمان جراحی بیماران از منظر بیهوشی با ملاحظات متعددی همراه است. اختلالات راه‌های هوایی بیماران، لوله‌گذاری و خروج آن در زمان مناسب برای تهویه راه هوایی مناسب، نگهداری بیهوشی و انتقال بیماران ازجمله این موارد است.

در انتها دکتر خواجوی راد به بیان بیماری‌های زمینه‌ای و مشکلات حین درمان شامل، کنترل قند خون، اختلال تغذیه، اختلالات الکترولیتی و اختلالات خلقی پرداخت.

همچنین دکتر پاکدل ضمن بیان نکات مربوط به درگیری‌های چشم و فضای اربیت؛ حفظ عضو را اولویت درمان دانست و گفت: تخلیه و برداشت عضو آخرین راه‌حل خواهد بود و به‌عنوان اولین اقدام مطرح نمی‌شود.

در پایان به سؤالات مطرح‌شده توسط شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS,اخبار ,ماه نمای دانشگاه
  • کد خبر : 198543
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *